Deto Blazersklas

Voor alle kinderen die graag een blaasinstrument willen leren bespelen hebben we de Deto Blazersklas.
Deze groep is opgezet als voorbereiding op het Kinderorkest De Detokids.

Wekelijks wordt er in groepsverband geoefend op de vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in de muziekzaal van De Niervaert.
Kinderen vanaf ongeveer groep 4 mogen aansluiten bij deze blazersklas.

In beginsel gaan de kinderen dan in groepsverband alle mogelijke blaasinstrumenten uitproberen die wij kennen binnen onze orkesten. Telkens mag er dan gedurende een week een bepaald instrument mee naar huis genomen worden om daarmee aan de slag te gaan. Het is dan de bedoeling dat de kinderen de eerste zes weken mogen testen en proberen wat ze het leukste vinden. Als ze eenmaal een keuze hebben gemaakt, dan gaan we praten over de muziekopleidingen.
Ondertussen gaan ze in groepsverband vanaf het begin aan de slag om samen als orkestje muziek te maken.

Voor belangstellenden: loop gerust binnen tijdens de repetitieavond (vanaf vrijdag 23 september elke week om 18.00 uur). Of neem contact op met onze jeugdcoordinator Anjo van Tilborgh, telefoon 0168-402690 of per e-mail via het contactformulier op deze website.

Binnenkort
mei
23
wo
16:00 Muziekspeeltuin/muziekfabriek
Muziekspeeltuin/muziekfabriek
mei 23 @ 16:00 – 17:00
In de muziekspeeltuin kunnen kinderen meedoen vanaf ongeveer vier à vijf jaar. Op verantwoorde manier maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met muziek, ze maken een muzikale ontdekkingsreis.  Er wordt met[...]
19:15 Repetitie fanfareorkest @ Muziekzaal De Niervaert
Repetitie fanfareorkest @ Muziekzaal De Niervaert
mei 23 @ 19:15 – 21:30
 
Inloggen
Je bent niet ingelogd.