Deto Pieten Pretband

Sinds 2006 heeft muziekvereniging Determinato een echte Pietenband. Een groep muzikanten uit het fanfareorkest die de goedheiligman ondersteunt in de aanloop naar zijn verjaardag.
In de 2e helft van november tot 5 december is deze Pietenband actief. Er wordt op aanvraag opgetreden bij bedrijven, instellingen of verenigingen, maar ook bij b.v. plaatselijke intochten.

In de afgelopen jaren hebben we zo menig Sinterklaasfeest opgeleukt met ons speciale pietenrepertoire.

Zo hebben we al een aantal keren opgetreden bij Sinterklaasfeesten in het Willem II stadion in Tilburg, in verpleeg- en verzorgingstehuizen, bij diverse bedrijven in heel de regio en daarbuiten, bij allerlei intochten en nog veel meer. We hebben bijvoorbeeld ook gespeeld bij de premiere van de Sinterklaasfilm 2011 in het Tuschinski Theater in Amsterdam en we hebben diverse malen opgetreden tijdens het enige echte FEEST VAN SINTERKLAAS in Rotterdam AHOY, waarbij ook alle TV-Pieten, de Pieten van de “Club van Sinterklaas” aanwezig waren.

We hebben dus al een aardige staat van dienst. We kunnen zelfs een compleet Sinterklaasfeest verzorgen, waarbij we zorgen dat ook Sinterklaas zelf daarbij aanwezig is en waarbij we dan de kinderen vermaken met muziek, spelletjes, dansjes etc. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en prijzen.

De Deto Pietenband bestaat uit een wisselende samenstelling van circa 20 à 25 muzikanten.

U kunt onze Deto Pietenband boeken voor een optreden. Maar wees er bijtijds bij want het zijn natuurlijk maar enkele weken per jaar, dus maar een beperkt aantal optredens.

Meer info en/of boekingen via het contactformulier op deze site of telefonisch via nummer 0168-402690.

Onze sponsors