Vriendenloterij

Speel mee met de Vriendenloterij voor Muziekvereniging Determinato en maak kans op allerlei leuke (geld-)prijzen.

De Vriendenloterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf kans op leuke prijzen.

De focus ligt op belevenisprijzen zoals bijvoorbeeld kaartjes voor pretparken, bioscoopkaartjes, dinercheques, ballonvaarten, weekendjes weg, vakanties, prijzen naar keuze zoals boeken en dvd’s tot fietsen en LCD-tv’s. Maar ook vallen er elke maand heel wat geldprijzen van kleine tot hele grote bedragen.

Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Muziekvereniging Determinato!

Meespelen voor Muziekvereniging Determinato is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Geef duidelijk aan dat u mee wilt spelen voor Determinato.

Een lot kost € 13,- inclusief Jackpotbonus à € 0,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus.
U maakt u elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties, auto’s, TV’s en meer dan een miljoen andere prijzen.

Winnen is leuker met de Vriendenloterij. Voor jou èn voor Determinato!

Muziekvereniging Determinato wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om onze vereniging te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Misschien speelt u al mee? Dan kunt u diezelfde loten omzetten. Het enige wat u hoeft te doen is doorgeven dat u vanaf nu wilt meespelen voor Muziekvereniging Determinato Klundert. Voor u maakt het niets uit, alles blijft verder hetzelfde, alleen jouw club wordt er beter van! Dus gewoon even doen!

Aan alle deelnemers: hartelijk dank namens alle leden en jeugdleden van Muziekvereniging Determinato!

 

sl_banner

 

Onze sponsors