Deto Pretband

De Pretband is een klein orkestje, een bandje, een blaaskapel in wisselende samenstelling. Dit orkestje is een onderdeel van muziekvereniging Determinato en bestaat dus ook uit leden van deze muziekvereniging.

Eind jaren tachtig is dit orkestje begonnen onder de naam: De Minato´s, toentertijd een gelegenheidsensemble voor het opluisteren van diverse feestjes e.d., maar ook speelden ze op het Sint Nicolaasfeest bij Shell Moerdijk. Het jeugdige publiek zong uit volle borst de Sint Nicolaasliedjes mee, begeleid door de toenmalige Minato´s.

Tegenwoordig treedt deze groep op onder de naam Deto Pretband.

De Pretband zorgt voor muzikaal vermaak bij verschillende activiteiten. Zo hebben ze acte de presence gegeven tijdens het Wereldkampioenschap Sledge Hockey te Eindhoven in 2009, ze hebben gespeeld bij het Nederlands Kampioenschap Knikkeren in Walibi Flevo, als opwarmband bij concerten in Ahoy Rotterdam van de populaire meidengroep K3.

Op verzoek spelen we natuurlijk ook graag bij plaatselijke of regionale festiviteiten en activiteiten.

Wil je een optreden boeken van onze Deto Pretband? Vraag naar de kosten en mogelijkheden via het contactformulier op deze site.plaatselijke of regionale activiteiten.

 

Onze sponsors