Deto Muziekfabriek (AMV)

De muziekfabriek is voor kinderen vanaf circa zes jaar.
In deze groep krijgen de kinderen algemene muzikale vorming op een leuke en speelse manier. Ze leren de beginselen van het muziek maken. In de muziekfabriek gaan de kinderen op verschillende manieren met muziek aan de slag: zingen, spelen met instrumenten, improviseren, bewegen op muziek en nog veel meer. Door vooral veel zelf te doen en te ervaren komen allerlei muzikale aspecten aan bod.
De kinderen leren steeds meer over muziek en maken in deze cursus ook hun eigen muziek. Ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en er wordt een begin gemaakt met muzieknotatie.

Op dit moment zijn de muziekspeeltuin en muziekfabriek samengevoegd tot één groep. De lessen zijn om de week op woensdagmiddag van 16 tot 17 uur in de muziekzaal van De Niervaert. Deze groepen zullen in de loop van het seizoen gesplitst worden en afzonderlijk doorgaan.

Loop gerust eens binnen, de eerste lessen mogen de kinderen gratis en geheel vrijblijvend meedoen om te kijken of ze het leuk vinden om muziek te maken. In de kalender op deze website staat vermeld welke weken de lessen zijn.

Meer info klik hier

Onze sponsors
Inloggen
Je bent niet ingelogd.