Welkom bij Determinato!

Ruim tien jaar geleden is onze muziekvereniging gestart met de opzet van een geheel ander jeugdbeleid.   Er is een nieuwe aanpak ontwikkeld om de jeugd te enthousiasmeren voor een leuke zinvolle vrijetijdsbesteding, namelijk op een frisse en moderne manier samen muziek maken. Een compleet vernieuwend beleid om heel veel kinderen op een laagdrempelige manier de kans te geven om kennis te maken met muziek, een muziekinstrument te leren bespelen en samen te spelen in een orkest.

Inmiddels is dit beleid een unieke en succesvolle formule gebleken. Sinds 2007 zijn we een groeiende en bloeiende vereniging met heel veel jeugd onder onze geleding. Heel veel kinderen maken nu inderdaad samen met heel veel plezier muziek binnen onze vereniging.

Met recht durven we te beweren dat we een innovatieve vereniging zijn, die met dit vernieuwende en enthousiaste jeugdbeleid absoluut heel succesvol is.
Waar in den lande geklaagd wordt over terugloop van leden en we demotiverende geluiden horen over orkesten die niet meer muzikaal verantwoord met de eigen leden kunnen optreden, waar zelfs muziekverenigingen opgeheven moeten worden, groeien wij nog steeds elk jaar en weten wij onze leden en jeugdleden steeds weer te motiveren, te stimuleren en te enthousiasmeren voor deze prachtige, leuke en zinvolle muzikale vrijetijdsbesteding.

Onze vereniging telt op dit moment maar liefst zo’n 140 actieve leden en we hebben een aansluitend traject voor alle leeftijden.

Belangstelling voor een muzikale hobby? Welkom bij Determinato!

Onze sponsors
Inloggen
Je bent niet ingelogd.