Deto Drummerij

Kinderen die graag willen drummen, kunnen ook bij Determinato terecht. Sinds 2016 hebben we een jeugdige slagwerkgroep genaamd de Deto Drummerij.

Dit is een groep waar heel veel soorten slagwerkinstrumenten aan bod komen. Bijvoorbeeld allerlei trommels, xylofoon, klokkenspel, marimba, maar ook kleine percussie en natuurlijk het drumstel en de pauken worden gebruikt om samen slagwerkmuziek te maken. Daarnaast mogen de drummers  ook aansluiten bij het kinder- of jeugdorkest om daar als slagwerksectie het orkest te ondersteunen.

Kinderen vanaf ongeveer acht jaar, die graag willen gaan drummen, beginnen met introductielessen. Daar wordt de mogelijkheid geboden om in kleine groepjes de beginselen te leren.

Zodra kinderen dat een beetje onder de knie hebben, kunnen ze meedoen in de eerste groep. Dan is het daarnaast de bedoeling dat ze ook individuele slagwerklessen gaan volgen.

Zijn ze weer een stapje verder, dan gaan ze door naar de volgende groep van de Deto Drummerij. En met die groep is het de bedoeling om drumpresentaties te gaan verzorgen, slagwerkoptredens en samen te werken bij concerten met het fanfareorkest.

Meer info klik hier

Binnenkort
mei
23
wo
16:00 Muziekspeeltuin/muziekfabriek
Muziekspeeltuin/muziekfabriek
mei 23 @ 16:00 – 17:00
In de muziekspeeltuin kunnen kinderen meedoen vanaf ongeveer vier à vijf jaar. Op verantwoorde manier maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met muziek, ze maken een muzikale ontdekkingsreis.  Er wordt met[...]
19:15 Repetitie fanfareorkest @ Muziekzaal De Niervaert
Repetitie fanfareorkest @ Muziekzaal De Niervaert
mei 23 @ 19:15 – 21:30
 
Inloggen
Je bent niet ingelogd.