The Best of….. Hits uit de Top 2000

Op zaterdag 27 oktober 2018 zal er een grote muzikale show te zien zijn in de sporthal van Optisport De Niervaert. Deze avond heeft als titel: “The Best of…. Hits uit de Top 2000”.

Het wordt een heel speciaal concert waarin het publiek getrakteerd wordt op een spectaculaire muzikale showavond met allerlei hits uit de Top 2000 met muziek, zang, dans, videobeelden en lichtshow!

De organisatie is een samenwerking van Muziekvereniging Determinato Klundert, gemengd koor Zezam uit Zevenbergen en De Parel Vocal Group uit Fijnaart. Samen hebben deze drie verenigingen één productieteam samengesteld. Dit team is druk bezig om alles te organiseren en te regelen zodat het straks echt een heel bijzondere happening gaat worden.

Behalve de drie organiserende verenigingen wordt er ook meegewerkt door de Klundertse vocaliste Marieke Ewoldt, Balletstudio Tamara uit Zevenbergen en Feestband De Mannen van de Straat uit Fijnaart. Famous Audio Moerdijk zorgt voor de geluidstechniek, de speciale lichtshow en de videobeelden.

De Mannen van de Straat zullen tijdens show al iets van zich laten horen, maar verder zullen zij zorgen dat er een geweldige afterparty zal zijn. Met hun feestelijke, gezellige en gevarieerde repertoire zullen zij er ongetwijfeld ook na afloop van het concert een feestje van maken!

Het belooft dus een gigantische happening te worden in een compleet als theater omgebouwde sporthal De Niervaert. Deze showavond wil je niet missen, dus Save The Date: zaterdag 27 oktober 2018!

Na de zomervakantie start de voorverkoop op diverse voorverkoopadressen in Klundert, Fijnaart en Zevenbergen en via de leden van de deelnemende verenigingen.

Wilt u zeker zijn van toegangskaarten, dan is het nu al mogelijk om online via het reserveringsformulier toegangskaarten te bestellen.
Klik hier voor het reserveringsformulier

 

 

Binnenkort
jun
20
wo
16:00 Muziekspeeltuin/muziekfabriek
Muziekspeeltuin/muziekfabriek
jun 20 @ 16:00 – 17:00
In de muziekspeeltuin kunnen kinderen meedoen vanaf ongeveer vier à vijf jaar. Op verantwoorde manier maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met muziek, ze maken een muzikale ontdekkingsreis.  Er wordt met[...]
jun
22
vr
hele dag Braderie in centrum Klundert
Braderie in centrum Klundert
jun 22 – jun 24 hele dag
De braderiecommissie heeft deze keer gekozen voor een andere invulling en er zijn dit jaar geen optredens van Klundertse verenigingen. We hebben er als vereniging deze keer voor gekozen om geen braderiekraam te huren op[...]
jun
30
za
09:30 Jeugdmuziekdag Play-In i.s.m. Cu... @ De Stad Klundert
Jeugdmuziekdag Play-In i.s.m. Cu... @ De Stad Klundert
jun 30 @ 09:30 – 17:00
Op zaterdag 30 juni 2018: 3e editie van de regionale jeugdmuziekdag!!! Het wordt de hele dag weer een muziekfeest voor alle jeugdige muzikanten die zich opgegeven hebben. De hele dag samen muziek maken in de[...]
Inloggen
Je bent niet ingelogd.