The Best of….. Hits uit de Top 2000

Op zaterdag 27 oktober 2018 zal er een grote muzikale show te zien zijn in de sporthal van Optisport De Niervaert. Deze avond heeft als titel: “The Best of…. Hits uit de Top 2000”.

Het wordt een heel speciaal concert waarin het publiek getrakteerd wordt op een spectaculaire muzikale showavond met allerlei hits uit de Top 2000 met muziek, zang, dans, videobeelden en lichtshow!

De organisatie is een samenwerking van Muziekvereniging Determinato Klundert, gemengd koor Zezam uit Zevenbergen en De Parel Vocal Group uit Fijnaart. Samen hebben deze drie verenigingen één productieteam samengesteld. Dit team is druk bezig om alles te organiseren en te regelen zodat het straks echt een heel bijzondere happening gaat worden.

Behalve de drie organiserende verenigingen wordt er ook meegewerkt door de Klundertse vocaliste Marieke Ewoldt, Balletstudio Tamara uit Zevenbergen en Feestband De Mannen van de Straat uit Fijnaart. Famous Audio Moerdijk zorgt voor de geluidstechniek, de speciale lichtshow en de videobeelden.

De Mannen van de Straat zullen tijdens show al iets van zich laten horen, maar verder zullen zij zorgen dat er een geweldige afterparty zal zijn. Met hun feestelijke, gezellige en gevarieerde repertoire zullen zij er ongetwijfeld ook na afloop van het concert een feestje van maken!

Het belooft dus een gigantische happening te worden in een compleet als theater omgebouwde sporthal De Niervaert. Deze showavond wil je niet missen, dus Save The Date: zaterdag 27 oktober 2018!

Na de zomervakantie start de voorverkoop op diverse voorverkoopadressen in Klundert, Fijnaart en Zevenbergen en via de leden van de deelnemende verenigingen.

Wilt u zeker zijn van toegangskaarten, dan is het nu al mogelijk om online via het reserveringsformulier toegangskaarten te bestellen.
Klik hier voor het reserveringsformulier

 

 

Binnenkort
nov
23
vr
18:15 Deto Probeerorkest
Deto Probeerorkest
nov 23 @ 18:15 – 19:00
Deto Probeerorkest De naam zegt het al: het probeerorkest is voor kinderen die graag kennis willen maken met de diverse blaasinstrumenten zoals trompet, bugel, hoorn, trombone, saxofoon enz. en het eens een keertje willen proberen[...]
nov
28
wo
15:30 Deto Pietenfeest @ De Niervaert
Deto Pietenfeest @ De Niervaert
nov 28 @ 15:30 – 17:00
Deto Pietenfeest @ De Niervaert | Klundert | Noord-Brabant | Nederland
Pietenfeest voor alle kinderen tot en met tien jaar! Natuurlijk in eerste instantie voor alle kinderen van Determinato, maar vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom! Graag even van te voren doorgeven of je een vriendje[...]
16:00 Muziekspeeltuin
Muziekspeeltuin
nov 28 @ 16:00 – 17:00
Muziekspeeltuin
GRATIS MEEDOEN IN DE DETO MUZIEKSPEELTUIN! Alle kinderen van de basisschoolgroepen 1, 2 en 3 zijn van harte welkom om gratis en vrijblijvend een paar keertjes mee te komen doen in de muziekspeeltuin/muziekfabriek. Voorlopig worden[...]
nov
30
vr
18:15 Deto Probeerorkest
Deto Probeerorkest
nov 30 @ 18:15 – 19:00
Deto Probeerorkest De naam zegt het al: het probeerorkest is voor kinderen die graag kennis willen maken met de diverse blaasinstrumenten zoals trompet, bugel, hoorn, trombone, saxofoon enz. en het eens een keertje willen proberen[...]
Inloggen
Je bent niet ingelogd.