DETERMINATO OP PODIUM MET CLAUDIA DE BREIJ

Vrijdag 18 mei 2018 had de Klundertse Muziekvereniging Determinato een uniek optreden in De Kring in Roosendaal. Daar stonden ze op het podium tijdens de niewe theatershow getiteld “Nu” met Claudia de Breij.

Determinato is altijd actief om op veelzijdige en enthousiaste manier aan de weg te timmeren, maar hoe zijn ze hier terecht gekomen? “Het impresariaat van Claudia heeft gewoon gegoogled op zoek naar een leuk, muzikaal en kwalitatief goed orkest in deze regio, een orkest met een enthousiaste uitstraling”, vertelt voorzitter René van Tilborgh, “toen kwamen ze uit bij Determinato en wij mochten de uitnodiging ontvangen! Supergaaf natuurlijk dat wij geselecteerd waren, daar mogen we trots op zijn!”

De Klundertse vereniging is hiervoor een aantal maanden geleden al gevraagd, maar moest het al die tijd stil houden. “Dat was wel lastig om niets te zeggen, maar het moest voor publiek een verrassing blijven, dus we hebben dit verder met niemand behalve onze eigen leden gecommuniceerd”, aldus Van Tilborgh.

Het was voor het aanwezige publiek dus echt een verrassing toen het orkest al spelend langs vier kanten  de zaal in kwam gelopen. Er werd een lekker stukje swingend muziek gebracht samen met de band van Claudia de Breij en zijzelf speelde mee op de trommel. Na afloop van de voorstelling werd het publiek al musicerend naar buiten gebracht en voor De Kring werd het optreden afgesloten met een swingende slotact door de muzikanten.

Nieuwsgierig naar de activiteiten van Determinato? Op de website www.determinato.nl en op de facebookpagina van de vereniging is heel veel informatie te vinden.

Naast wat zomeravondconcerten en dergelijke staat de volgende grote productie al in de planning. Op zaterdag 27 oktober 2018 wordt er weer een groots opgezet muziekevent georganiseerd met als thema Top 2000. Dit wordt gehouden in de sporthal van De Niervaert, die een totale metamorfose zal ondergaan. Deze muziekavond is een samenwerking met de koren Zezam en De Parel, dansstudio Tamara, popband De Mannen van de Straat en soliste Marieke Ewoldt. Binnenkort volgt een speciale facebookpagina en wordt er op de diverse websites bekend gemaakt wanneer de voorverkoop zal starten.

 

Binnenkort
jun
20
wo
16:00 Muziekspeeltuin/muziekfabriek
Muziekspeeltuin/muziekfabriek
jun 20 @ 16:00 – 17:00
In de muziekspeeltuin kunnen kinderen meedoen vanaf ongeveer vier à vijf jaar. Op verantwoorde manier maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met muziek, ze maken een muzikale ontdekkingsreis.  Er wordt met[...]
jun
22
vr
hele dag Braderie in centrum Klundert
Braderie in centrum Klundert
jun 22 – jun 24 hele dag
De braderiecommissie heeft deze keer gekozen voor een andere invulling en er zijn dit jaar geen optredens van Klundertse verenigingen. We hebben er als vereniging deze keer voor gekozen om geen braderiekraam te huren op[...]
jun
30
za
09:30 Jeugdmuziekdag Play-In i.s.m. Cu... @ De Stad Klundert
Jeugdmuziekdag Play-In i.s.m. Cu... @ De Stad Klundert
jun 30 @ 09:30 – 17:00
Op zaterdag 30 juni 2018: 3e editie van de regionale jeugdmuziekdag!!! Het wordt de hele dag weer een muziekfeest voor alle jeugdige muzikanten die zich opgegeven hebben. De hele dag samen muziek maken in de[...]
Inloggen
Je bent niet ingelogd.